Chevicheä ja tortilloja

  • 400 g kuhaa
  • 2 avocadoa
  • 8 kirsikkatomaattia
  • 1 chilipalko
  • 2 kevätsipulia
  • 1 dl limemehua
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Korianterinlehtiä
  • Tortilloja
  • Öljyä paistamiseen
 
Poista kalasta ruodot ja nahka. Kuutioi kala, avokadot ja tomaatit. Hienonna chili ja kevätsipulit. Sekoita kaikki aineet kulhossa. Valiuta päälle limemehu ja öljy. Nosta seos viileään maustumaan, vähintään 20 minuutiksi.
 
Ota tortilloista pyöreällä muotilla ympyröitä. Paista ne parilapannulla öljyssä kauniin kullanruskeiksi. Lusikoi päälle kylmää chevicheä ja tarjoile heti.