Helppo lohikakku

  • 4 valmista voitaikinalevyä
  • 1 muna
  • 100 g juustoraastetta
     

Täyte:

  • 300 g valkosipulituorejuustoa
  • 150 g kylmäsavulohta
  • 0,5 dl tillisilppua
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 dl ranskankermaa
  • mustapippuria

Voitele voitaikinalevyt munalla. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 225 asteessa n 12 min. Anna jäähtyä.

Sekoita tuorejuuston joukkoon hienonnettu kala, tillisilppu, sitruunan mehu ja mustapippuri. Notkista seos ranskankermalla. 

Nosta taikinalevyt tarjoiluvadille peräkkäin (2 kpl). Laita täyte päälle. Loput kaksi voitakinapalaa täytteen päälle. Anna vetäytyä jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.