Majatalon terriini

  • 500 g porsaan jauhelihaa
  • 350 g naudan paistijauhelihaa
  • 150 g jauhettua maksaa
  • 2 kananmunaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 dl ruokakermaa
  • 2 tl kuivattua timjamia
  • 2 tl kuivattua rosmariinia
  • 4 cl konjakkia
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 pkt pekonia

Sekoita jauhelihojen joukkoon kanamunat, puristettu valkosipuli ja kerma. Mausta yrteillä, konjakilla, suolalla ja mustapippurilla. Vuoraa litran vetoinen vuoka pekonilla. Kaada seos vuokaan ja peitä leivinpaperilla ja foliolla. Kypsennä vesihauteessa uunissa 185 asteessa noin 1,5 tuntia. Anna hetken jäähtyä ja kaada vuoasta.