Pääsiäissuklaahippumuffinssit

  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • ¼ tl ruokasoodaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ¼ tl suolaa
  • 1,5 dl maitoa
  • 0,5 dl öljyä
  • 100 g tummaa suklaata

Kuorrutus:

  • 100 g tuorejuustoa
  • 100 g tomusokeria

Vuoraa muffinssipelti muffinssivuoilla ja laita uuni lämpenemään 190 asteeseen. Sekoita kuivat aineet yhteen. Lisää taikinan sekaan maito ja öljy ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Rouhi suklaa ja lisää taikinaan. Älä vaivaa.

Jaa taikina muffinssivuokiin (jätä kohoamisvaraa). Paista noin 15 min. Kokeile tikulla, jos tikkuun ei jää taikinaa, ovat muffinssit valmiita.
Sekoita kuorrutteen ainekset ja levitä muffinsseille. Ripottele päälle keltaista sokeria.