Sitruunasalvialihapullat

  • 2 viipaletta vaaleaa leipää
  • 0,5 dl maitoa
  • 500 g naudan jauhelihaa
  • 1 tl fenkolia murskattuna
  • 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 2 aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
  • 60 g parmesanraastetta
  • 1 muna
  • suolaa, mustapippuria, oliiviöljyä

Leikkaa leivistä kuoret pois ja murusta kulhoon, kaada maito päälle. Anna liota, kunnes leipä on pehmennyt. Lisää liha, salvia, fenkoli, valkosipuli, sitruunankuori, tomaatit, parmesaani, muna vatkattuna, suola ja pippuri. Vaivaa hyvin käsin ja muotoile pieniksi lihapulliksi. Kuumenna paistinpannussa öljyä ja paista 5-6 pullon erissä noin 5 min, kunnes ovat ruskeita joka puolelta. Anna valua hetken talouspaperin päällä.