Vadelmasuklaakakku 

  • 350 g Dominokeksejä
  • 70 g voita
  • 150 g vadelmapyrettä
  • 1,5 dl sokeria
  • 5 keltuaista
  • 2 dl maitoa
  • 175 g 70% suklaata
  • 3 liivatelehteä
  • Tuoreita vadelmia
 
Laita keksit tehosekoittimeen ja aja hienoksi. Lisää sulatettu voi ja aja tasaiseksi massaksi. Vuoraa irtoreunavuoan pohja tuorekelmulla ja painele seos vuokaan tasaiseksi kerrokseksi.
 
Laita vadelmapyre, sokeri, keltuaiset ja maito teräskulhoon ja kypsennä vasihauteessa koko ajan sekoittaen kunnes seos paksunee, muttei vielä kiehu. Lisää liotetut liivatelehdet (10 min kylmässä vedessä) ja rouhittu suklaa lämpimään massaan.
 
Lisää massa vuokaan ja laita kakku jääkaappiin vähintään 6 tunniksi ennen tarjoilua. Koristele tuoreilla vadelmilla.