Zucchinimozzarella-piirakat (4:lle)

  • 4 levyä voitaikinaa
  • 4 rkl ranskankermaa
  • ¼ limen mehu
  • 1 tl sokeria
  • 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
  • Vihreä kesäkurpitsa
  • 1 pkt mozzarellaa
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • rucolaa koristeluun

Laita voitaikinalevyt leivinpaperin päälle pellille. Pistele levyt haarukalla. Sekoita ranskankermaan limen mehu, sokeri ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Levitä seos levyille, päälle ohuet zucchinisiivut.

Paista 200 asteessa noin 15 min. Revi mozzarella paloiksi ja ripota piirakoiden päälle. Pirskota pinnalle oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria. Päälle rucolaa.